Vacature

Medewerker Marketing en Communicatie

Over ons

Stock Today bestaat momenteel uit 30 mensen en we groeien nog steeds. We verzenden pakketjes voor verschillende bedrijven waaronder het cosmeticaproduct Loveli en de Lampen van Tjalle en Jasper. Daarnaast hebben we verschillende eigen webshops waar we onder andere super leuke, fijne sokken verkopen. Ons magazijn staat aan de A7 bij Zuidbroek, je kunt hier makkelijk per OV of met de auto komen.

Wij zoeken

We zijn op zoek naar studenten die het leuk vinden om te groeien in een groeiend bedrijf. Ben jij die enthousiaste marketing student, vind je het leuk om nieuwsbrieven te schrijven en met social media om te gaan of wil je dit graag leren? Bij ons in het bedrijf zijn heel veel mogelijkheden. Je krijgt bij ons heel veel vrijheid om dingen uit te proberen en te ontdekken. Eigen ideeën en inbreng zijn bij ons van harte welkom. Onze Kernwaarden zijn: Open, vrij, Eigen(wijs) Leuk, eerlijk, sociaal en Impact maken

Ben je nieuwsgierig geworden of ben je geïnspireerd geraakt, lijkt het je leuk om in een gezellig en divers team te werken dan maken wij graag een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We hebben een plekje voor je in ons team!

Lijkt dit je wel wat?

Vul het onderstaande formulier in en reageer direct!