Past Stock Today bij jou?

Over Stock Today

Stock Today is een bedrijf dat pakketjes verstuurt voor andere bedrijven. Je kunt het zien als een distributiecentrum. Producten worden ingepakt en opgestuurd via bijvoorbeeld PostNL of DPD. De producten die verstuurd worden kunnen verschillen. De grootste bedrijven die samen werken met Stock Today zijn Loveli en sokkenzaak.nl.

Stock Today is gevestigd in Zuidbroek. Stock Today verzend vanuit 2 verschillende panden. De beide panden liggen ongeveer 500 meter uit elkaar.

Stock Today is opgericht in 2014 door 2 broers. Samen kwamen zij op het idee om een webshop op te richten. Sokkenzaak.nl was eerst een test, maar naar een paar jaar bleek het toch aardig te lopen. Nu is het een serieuze webshop waar wekelijks meer dan 800 bestellingen binnen komen.

 

magazijn-zuidbroek-stock-today

Onze collega’s

Stock Today werkt met mensen die een afstand hebben op de arbeidsmarkt. Binnen het bedrijven werken er nu tussen de 20 en 30 werknemers bij Stock Today.

Stock Today probeert deze doelgroep weer terug op de arbeidsmarkt te brengen. Dit doen zij door middel van kleine en makkelijk uitvoerbare taakjes aan te bieden zoals: Het inpakken van pakketjes en het stickeren van producten. Mocht je bijvoorbeeld last hebben van kort concentratie vermogen. Dan hebben wij een manier op je te helpen, door bijvoorbeeld steeds een klein taakje toe te voegen aan de dagelijkse werkzaamheden helpen wij concentratie boog te vergroten.

Wij hebben verschillende manieren om collega’s weer terug te helpen in de reguliere arbeidsmarkt.

Waarom werken bij Stock Today?

Het werken bij Stock Today is hartikke leuk en gezellig. Als nieuwe werknemer word je snel in de groep geaccepteerd. Wanneer je iets niet weet of je hebt een vraag, stel deze gerust aan een van je collega’s. Iedereen is bereid om je te helpen.

De werkzaamheden die Stock Today aanbiedt zijn zeer divers, van het inpakken van pakketjes tot aan voorbereidende werkzaamheden om het proces zo vloeiend mogelijk te laten lopen.

In het bedrijf van Stock Today werken er nu tussen de 30 en 35 mensen. Heb jij het gevoel dat Stock Today het bedrijf is voor jou. Kijk bij de onderstaande vacatures of er iets voor jou tussen zit.

Heb je andere vragen?

Stuur ons gerust een e-mail naar info@stocktoday.nl

Waarom stage lopen bij Stock Today?

Wij hebben onze werkprocessen zo ingericht dat iedereen die bij ons werkt of stage loopt, zichzelf kan uitdagen om zoveel mogelijk te leren. Jij bepaalt wat je leuk vindt en hoe je je opdrachten voor school zo goed mogelijk kan invullen. Wil je erachter komen waar je goed in bent, wat je leuk vindt en ben je niet bang om fouten te maken? Kom dan bij ons stage lopen, stuur een bericht via onderstaand formulier.

Vacatures

Soliciteer direct